keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Marraskuu tiivistettynä

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet aikamoista pyöritystä. Ensin parin viikon flunssakierre ja siihen perään koeviikko. Flunssassa ollessani diagnosoin itselleni jo kaikki mahdolliset taudit, mitkä vain ihminen voi silloin keksiä, kun aikaa on ylijäämin ajatteluun. Mutta eiköhän sitä olla säikähdyksellä selvitty, treenaamaankin on jo vihdoin päästy.
Ajattelinkin listata teille marraskuun parhaimmat treenit ja samalla myös pari treeniä jolloin fiilis ei ollut ihan katossa:Parhaat:

Pyöräily 40 km:
Tämä treeni oli ehdottomasti paras. Jaksoin hyvin ja kaikista paras juttu oli, että jalka ei reagoinut tuohon kilometrimäärään mitenkään. Määrähän ei nyt loppujen lopuksi mitenkään erikoisen hurja, mutta hybridipyörällä treenin teho kyllä kasvaa aika reippaasti ;)

Maastojuoksu 6 km:
Tein tämän treenin maastossa, sillä halusin testata mitä lonkka tykkäisi, jos treenaisinkin pikkasen pehmeämmässä maastossa. Ja lonkkahan tykkäsi, ihan oikeasti! Jalka ei reagoinut tohonkaan juurikaan. Tuossa treenissä hyvää oli myös se, että pystyin vetämään sen normaalia kovemmilla sykkeillä (keskisyke 171 bpm ja maksimisyke 182). Mulle laskennallinen aerobinen kynnys on 154 ja anaerobinen 180 joten sain reidetkin vähän hapoille, varsinkin ylämäissä.

Uinti 3 km:
Tämä treeni yllätti minut toden teolla. Tässä treenissä en tehnyt ollenkaan käännöksiä, joten se söi treenin tehoja ja samalla tietenkin nopeutta. Silti tuohon matkaan meni aikaa (vain) tunti. Hulluinta vielä oli, että en ollut käynyt altaassa kuukauteen joten olisi voinut ajatella että aika olisi huonontunut, ei nyt sentään parantunut entisestään. :D

Huonoimmat:

Pyöräily 30 km
Marraskuinen ilta, kylmä sää, tuuli ja kaatosade joka starttasi kesken treenin. Lisätään tähän vielä, ettei vierumäen liittymän jälkeen vanhalla tiellä ole valoja, joten ainoat valot tulivat pyörästäni ja autojen pitkistä valoista, jolloin näin tietenkin aina entistä vähemmän eteeni.

Uinti 2,5 km
Tässä treenissä en saanut sykkeitä ollenkaan nostettua, vaikka yritin kuinka. Eihän se välttämättä huono juttu ole, mutta kun vauhtikaan ei ollut yhtään normaalia kovempi.
Ja sitten muihin aiheisiin. Koeviikko meni mitä luultavammin penkin alle, ainakin tältä nyt tuntuu. Matikan koetta en halua edes miettiä... Koko koeviikon nukuin taas todella huonosti ja matikan kokeeseen meninkin kolmen tunnin yöunilla. Olin ollut kolmesta lähtien hereillä, edellisenä päivänä neljästä ja sitä edellisenä KAHDESTA(!!) Voi siis olla, että todennäköisyys saada tuosta kurssista hyvä numero on todella pieni. (Hehheh, hassu matikkavitsi, sillä kyseessä oli todennäköisyyden kurssi :P) Itseasiassa tällä hetkellä en edes hirveästi murehdi koulua. Koulu menee miten menee, yritän parhaani ja se riittää.
Joulukin lähestyy kovaa vauhtia ja olen jälleen kerran joulusta todella innoissani! Myös kaikenlaisia pikkujouluja ja muuta jännää on myös tiedossa ennen joulua, joten ei tarvitse onneksi vain pyöritellä sormia ja odottaa aattoa. Lahjatkin ovat vielä hankkimatta, mutta onneksi kuitenkin lähes kaikki lahjaideat on jo keksitty. Joten enää vain toteutusvaihe puuttuu ;) Siinäpä sitten olikin marraskuu tiivistettynä. Tolkuttoman pitkä postaus tulikin, mutta toivottavasti jaksoitte lukea. Mulla on muutenkin tosi paljon postaus ideoita toteutettavana, joten asiaa mulla kyllä riittää! Pistäkää myös ihmeessä kommenttiboksiin kysymyksiä ja postausideoita, jos niitä mieleen tulee. Ja vaikkei tulisikaan niin muuta juttua sitten! Tykkään tosi paljon teidän kommenteistanne ja niiden lukemisesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti